BGN
БГ
EN

Лични данни

Личните данни

Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до личните си данни, които е въвел или са станали достояние на www.cooldecor.net при ползване от него на Сайта, както и на поправка на тези лични данни.

Потребителите, които са попълнили регистрационната форма и са приели настоящите общи условия изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.cooldecor.net по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги.

Потребителите предоставят своите лични данни доброволно с оглед на тяхната идентификация в процеса на ползване на Сайта и същите могат да се съхраняват, обработват и използват от ДОМКО ООД за целите на поддръжка на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги предлагани във търговската верига магазини на www.cooldecor.net като получаване на реклямни брошури, бюлетини и други новости, предлагани от www.cooldecor.net

www.cooldecor.net заявява, че предоставените от Потребителите на сайта лични данни не се преотстъпват на трети лица за рекламни, промоционални и /или каквоти и да било други цели.

www.cooldecor.net си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо възоснова на разпореждане на съответен държавен орган, издадено по надлежния ред, или с оглед изпълнение на законови юридически процедури, или за да се спазят общите условия на сайта за електронна търговия.

Нашата технология

Нашите технологии са създадени, за да превърнат мечтите ви в реалност. Ние поемаме някои от най-трудните технически предизвикателства.

Нашите продукти

Ние сме отдадени на това да предлагаме най-високото качество на продуктите в непрекъснато разширяваща се редица от категории.

Попитайте ни

+ 359 2 477 9025
За повече информация или при всякакви въпроси, позвънете ни на посочения номер.